Loading...

Έρχεται το Σάββατο ο κωπηλατικός διάπλους στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου-Αιτωλικού


Μοιραστείτε το άρθρο...

Η εκκίνηση θα γίνει από τη δυτική παραλία του Αιτωλικού με τερματισμό το λιμάνι του Μεσολογγίου, σε μια διαδρομή 15 χιλιομέτρων μέσα σε ένα απίστευτο φυσικό περιβάλλον!

Το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 στις 16.00 από το Αιτωλικό θα ξεκινήσει η αρμάδα των canoe kayak & SUP με τερματισμό το λιμάνι Μεσολογγίου.

Όσοι θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να κωπηλατήσουν εντός του πυρήνα του εθνικού πάρκου της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού. Υπάρχουν ακόμα λίγα διαθέσιμα σκάφη προς ενοικίαση.

Επίσης μετά τον τερματισμό (20,00-20,30) και πριν τις απονομές στους κωπηλάτες, θα δοθούν αναμνηστικά δώρα και διπλώματα στα παιδιά που συμμετείχαν στην Ακαδημία Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου (ΝΟΜ).

Ελάτε να υποστηρίξετε την προσπάθεια των κωπηλατών και να επιβραβεύσετε τα 40 παιδιά που έμαθαν να κολυμπούν σωστά!





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!