Loading...

Limnopoula Beach Party 2019: Έρχεται το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το Limnopoula Beach Party επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά στη μαγευτική παραλία της Λιμνοπούλας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Βασιλικής παρουσιάζει ένα ξεχωριστό event το Σάββατο 10 Αυγούστου. Η παραλία της Λιμνοπούλας μετατρέπεται σε ένα μαγευτικό σκηνικό με μοναδικό φωτισμό από ατελείωτα φαναράκια, δάδες, φωτιές στην άμμο και δεκάδες πυροτεχνήματα. Beach bar, δυνατή μουσική και θετική ενέργεια πλαισιώνουν την εκδήλωση. Δεν πρέπει να το χάσετε!!!

DJ set:
Philippos Katapodis (Philip K)
Xristos Makris (Xr Mak)

Το Beach Bar διαθέτει ποτά, μπύρες και αναψυκτικά σε προσιτές τιμές. Τα έσοδα ενισχύουν την προσπάθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Βασιλικής να συνεχίζει να πραγματοποιεί το Limnopoula Beach Party και να το αναβαθμίζει.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Από ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ή ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ προς ΚΑΤΩ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, μέσω νέας εθνικής οδού – Ιονίας οδού στην έξοδο προς Κάτω Βασιλική ή μέσω παλαιάς εθνικής οδού.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!