Loading...

Με μεγάλη συμμετοχή η εθελοντική αιμοδοσία στη Στάνο Αμφιλοχίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μικροί και μεγάλοι κάτοικοι του χωριού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Εν Αθήναις και Απανταχού Στανιατών «Άγιος Δημήτριος» που για πρώτη φορά διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία στη Στάνο.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, για πρώτη φορά εθελοντική αιμοδοσία στη Στάνο, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εν Αθήναις και Απανταχού Στανιατών «Άγιος Δημήτριος», με την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.

Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική από τους κατοίκους του χωριού που προσέφεραν πολύτιμη βοήθεια ανταποκρινόμενοι σε μια αξιόλογη πρωτοβουλία που αποσκοπεί μέσα από την συλλογικότητα να αναπτυχθεί ο εθελοντισμός, το αίσθημα της αλληλεγγύης και η ανάγκη της προσφοράς προς τον διπλανό μας.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!