Loading...

Επιτυχίες για τους υποψήφιους νέους Διαιτητές-Βοηθούς της Αιτωλοακαρνανίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας για τους υποψηφίους νέους Διαιτητές και Βοηθούς που ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στα test FIFA/UEFA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας συγχαίρουμε τους υποψήφιους νέους Διαιτητές – Βοηθούς Διαιτητές 3ης & 4ης κατηγορίας (Βαλλιάνος Θωμάς, Βασιλόπουλος Παναγιώτης, Καλαμάρης Κων/νος, Κουτρομάνος Χρήστος) οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο καινούργιο test FIFA/UEFA στο σεμινάριο προεπιλογής της ΚΕΔ/ΕΠΟ για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017.

Ευχόμαστε ταχεία και καλή ανάρρωση στους υπόλοιπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και μαζί με όσους είχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις θα τρέξουν σε ένα περίπου μήνα.




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!