Με περισσότερες από τρεις δεκαετίες προσφοράς ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων στο χώρο του τροφίμου, η εταιρεία ΦΑΡΜΑ ΗΜΑΘΙΑΣ Α.Ε. ξεκινάει την προσπάθεια της να αναπτύξει δίκτυο σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που απασχολεί περισσότερα από 30 άτομα ενώ παράγει και εμπορεύεται κρέας, κρεατοπαρασκευάσματα και διάφορα είδη διατροφής.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης και της διαδικασίας εύρεσης αντιπροσώπων η ΦΑΡΜΑ ΗΜΑΘΙΑΣ Α.Ε διοργάνωσε εκδήλωση παρουσίασης και γευσιγνωσίας των προϊόντων της σε γνωστό κατάστημα εστίασης στην Αθήνα.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας κ. Κώστας Φουτσιτζόγλου παραβρέθηκε στην εκδήλωση και του δόθηκε η δυνατότητα να συνομιλήσει με εκπροσώπους επιχειρήσεων αλλά και εμπορικούς ακολούθους πρεσβειών με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών.

Σε δήλωση του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ΦΑΡΜΑ ΗΜΑΘΙΑΣ Α.Ε. είναι ένας ζωντανός οργανισμός που ψάχνει συνεχώς τους τρόπους επέκτασης των συνεργασιών της και στο πλαίσιο αυτό σήμερα οργανώσαμε σειρά συναντήσεων και την γευσιγνωσία των προίόντων μας προκειμένου οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν από πρώτο χέρι την ποιότητα των παραγόμενων από την εταιρία μας. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε και σε άλλες πόλεις της χώρας μας».