Loading...

Στην γερμανική Σόνενχοφ ο Ταξιάρχης Φούντας από το Νεοχώρι


Μοιραστείτε το άρθρο...

Στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της Γερμανίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο 22χρονος ποδοσφαιριστής.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης και του Πανιωνίου, ο Ταξιάρχης Φούντας μεταναστεύει ξανά στο εξωτερικό αυτή τη φορά στη Γερμανία, για την Σόνενχοφ.

Πρόκειται για μια ομάδα που ξεκίνησε δυναμικά στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, βρίσκεται στην 5η θέση και κυνηγά με αξιώσεις την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία. Η έδρα της είναι λίγο έξω από την Στουτγκάρδη και κατά καιρούς προτιμά την ελληνική αγορά, με τελευταίο απόκτημα τον Παναγιώτη Μπάλλα από τον Ατρόμητο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2016 αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Πλέον, ο Νεοχωρίτης ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε επίσημα από τον νέο του σύλλογο μετά και την υπογραφή συμβολαίου έως τις 30.06.2018 και την επιλογή συν ενός έτους (1+1).

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα, της νέας του ομάδας, ο Φούντας ανέφερε τα εξής ακόλουθα: “Ανυπομονώ ν’ αγωνιστώ στη νέα μου ομάδα και ελπίζω να ζήσω επιτυχημένες στιγμές. Θέλω να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν ταχύτερα και να αποδόσω όπως πρέπει!”





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!