Loading...

Σταύρος Θεοδωράκης: Αν εκλεγώ, μπορεί και να πω το κόμμα «Αχελώο»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία της κεντροαριστεράς επιμένει να εμπνέεται από τους ποταμούς και αυτή τη φορά ανέφερε τον “Αχελώο” ως το ενδεχόμενο όνομα της νέας παράταξης μετά την εκλογή του. 

Αν και η καταγωγή του Σταύρου Θεοδωράκη είναι από τον Δραπανιά Χανίων, η αγάπη του για την φύση σε διάφορα μέρη της Ελλάδας δεν κρύβεται. Ήδη κατά καιρούς έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για τον ποταμό Αχελώο με αυτή τη φορά να τον… διαλέγει εφόσον εκλεγεί στο νέο φορέα της κεντροαριστεράς.

Μάλιστα, ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συζητήσεις που είχε με τη Φώφη Γεννηματά, απέσπασε τη δέσμευσή της ότι τα κόμματα που συναπαρτίζουν την Δημοκρατική Συμπαράταξη θα διαλυθούν και θα ιδρυθεί ένας νέος κομματικός φορέας, με νέο όνομα και σύμβολα.

Εν τούτοις, σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» και σε ερώτηση για το πώς θα ονομάσει τον νέο φορέα μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου σε περίπτωση εκλογής του, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε ότι για τον νέο φορέα «δεν υπάρχουν δεσμεύσεις ούτε καν για το όνομα» και, χαριτολογώντας, λέει ότι ο ίδιος μπορεί να τον ονομάσει «Αχελώο», ενώ αν κερδίσει η Φώφη μπορεί να χρησιμοποιήσει το όνομα «Δυνατός Ήλιος». Αν κερδίσει ο Γιώργος Καμίνης «Ωραία Αθήνα», αν κερδίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης «Νέο ΠΑΣΟΚ» και αν κερδίσει ο Γιάννης Μανιάτης «Μεγάλος Μωριάς».

Τέλος, να θυμίσουμε ότι σε παλαιότερη καμπάνια του Ποταμιού, μετά από επιλογή του Σταύρου Θεοδωράκη, το κόμμα έβγαλε πρωτότυπα μπλουζάκια εκ των οποίων ένα από αυτά είχε μια στάμπα «Τὰ πάντα ῥεῖ (βερ)» όπου ρίβερ το ποτάμι και πλαισιώνονταν από ονόματα ελληνικών ποταμιών, με τον Αχελώο και τον Θύαμο να είναι ψηλά στη λίστα.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!