Loading...

Στην Εθνική Κορασίδων η Νεκταρία Ευθυμίου του «Μεσολόγγι 2008»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Οι καλές εμφανίσεις της νεαρής παίκτριας και η άνοδος της ομάδας της δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον προπονητή Αντώνη Πριόνα…

Η 15χρονη Νεκταρία Ευθυμίου η οποία κατάγεται από το Νεοχώρι και αγωνίζεται στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου “Μεσολόγγι 2008”, έχει καταφέρει με το ταλέντο της να πρωταγωνιστεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Γιάννη Γουλή, γεγονός που παρατήρησε και ο προπονητής της Εθνικής Κορασίδων, Αντώνης Πριόνας, ο οποίος την κάλεσε στις προπονήσεις.

Η παίκτρια της Μεσολογγίτικης ομάδας καλείται να ενσωματωθεί την Παρασκευή (30/06/2017) στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων για να συμμετάσχει στις προπονήσεις, του Εθνικού μας συγκροτήματος που θα διεξαχθούν στο Αθλητικό Κέντρο της Ομοσπονδίας στον Άγιο Κοσμά στις 30/6 (18:00), 1/7 (10:00 & 18:00) και 2/7 (10:00).

Ανακοίνωση του “Μεσολόγγι 2008”
“Εκφράζουμε ολόψυχα τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Νεκταρία Ευθυμίου για την κλήση της στην Εθνική ομάδα Κορασίδων Αποτελεί μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας και δικαίωση των κόπων του. . Νεκταρία σου ευχόμαστε καλή επιτυχία”.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!