Loading...

Το Hellas Rally Raid 2017 «εκτοξεύει» τη Ναύπακτο!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το ελληνικό… ντακάρ φέρνει στην όμορφη πόλη μας κορυφαίους αθλητές αλλά και φίλους του αθλήματος από όλο τον κόσμο!

Το Hellas Rally είναι από τις διοργανώσεις που τοποθετεί την χώρα μας σε ένα παγκόσμιο χάρτη με τα καλύτερα οργανωμένα Rally, με συμμετοχές όπως του Ivan Cervantes, Chris Birch, Svitko κι ένα σωρό ακόμη που κανονικά ακούς σε Romaniacs, Dakar και αντίστοιχους αγώνες με παγκόσμια εμβέλεια!

Φέτος, η διοργάνωση θα έχει έδρα από 22 έως 28 Μαΐου στην Ναυπακτία και με κυκλικές διαδρομές τύπου μαργαρίτα, θα καταλήγει και πάλι στο σημείο εκκίνησης κάθε ημέρα. Οι συμμετέχοντες θα καλύψουν πάνω από 2.000 χιλιόμετρα και θα διασχίσουν διαδρομές από την ορεινή Κορινθία έως την Ευρυτανία.

Συνολικά στον αγώνα θα πάρουν μέρος 210 αθλητές από 21 χώρες. Οι ίδιοι οι αθλητές στον ελεύθερο χρόνο τους, όσο και οι φίλοι του αθλήματος απολαμβάνουν τις ομορφιές της Ναυπάκτου και μιλούν με τα καλύτερα λόγια τόσο με την γοητεία του μέρους όσο και με την φιλοξενία του κόσμου.

Δράση

Τουρισμός





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!