Loading...

Δεν έχασε λεπτό ο Δημήτρης Κυριακίδης στον Παναιτωλικό!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Για άλλη μια σεζόν είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναιτωλικού, αλλά και ο μόνος «κυανοκίτρινος» που δεν έχασε λεπτό σε όλη την σεζόν!

Δεν έχασε λεπτό ο Κυριακίδης στον Παναιτωλικό! Το κοντέρ για τον έμπειρο πορτιέρο μετά και την λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό έγραψε 2830 λεπτά κάτι που σημαίνει ότι ήταν βασικός κι αναντικατάστατος και στα 30 ματς πρωταθλήματος για τον Παναιτωλικό.

Μέχρι την περασμένη αγωνιστική (29η) το ίδιο ρεκόρ είχε και ο Γιώργος Κούσας, αλλά κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ο Μάκης Χάβος τον κράτησε στον πάγκο.

Πάντως η σεζόν που ολοκληρώθηκε μπορεί να μην ήταν η καλύτερη για τον Παναιτωλικό, όμως σίγουρα ήταν εξαιρετική για τον Κυριακίδη αφού εξαργύρωσε τις σπουδαίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με τις κλήσεις του στην εθνική Ελλάδος από τον Μίκαλ Σκίμπε!

Πηγή: www.gazzetta.gr





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!