Loading...

Τιμητικές βραβεύσεις, χορός και γλέντι στον 1ο ετήσιο χορό του «Μεσολόγγι 2008»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος ετήσιος χορός που διοργάνωσε την Παρασκευή (24/2) στις Παπαδάτες η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου “Μεσολόγγι 2008”.

Ικανοποιητική ήταν η προσέλευση του κόσμου σε μια βραδιά όπου η γυναικεία ομάδα του “Μεσολόγγι 2008” βράβευσε ανθρώπους που προσέφεραν πολλά στο ποδόσφαιρο, είτε στο διοικητικό, είτε στο αγωνιστικό κομμάτι, κοσμώντας με την παρουσία τους την αθλητική ιστορία της περιοχής μας και όχι μόνο.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντόπουλος Δ., ο Δήμαρχος Θέρμου Κωνσταντάρας Σ., ο Πρόεδρος του τοπικού Διαμερίσματος Παπαδατών Τούρκας Π., ο Πρόεδρος της ΠΕΤ-ΟΤΕ Ακαρνανίας Σαμαράς Γερ., η πρόεδρος του Π.Κ.ΟΤΕ Μεσολογγίου Τσαπραλή Ελευθερία, ο πρώην διεθνής Διαιτητής και αρχιδιαιτητής Βασ. Νικάκης, ο πρόεδρος της Φλόγας Παλαιομάνινας Νάκας Π., ο βετεράνος τερματοφύλακας του Απόλλων Αθ. Βασίλης Βλασόπουλος και πολλοί άλλοι από τον αθλητικό χώρο, και όχι μόνο.

Την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας εκπροσώπησαν ο Λαυράνος Θαν. (Γεν.Γραμματέας), Κόρρας Χ.(ταμίας), Καπλανίδης Κ. (αναπλ. ταμίας), Αναστασίου Ι. (Β Άντιπρόεδρος), Παπαχαραλάμπους Χ. (μέλος Δ/Σ) και ο πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Ν. Αιτ/νίας Παναγιώτης Καψάλης.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Μιχάλης Κιτσινέλης που μετά από έναν πρόλογο για την 5ετή παρουσία της γυναικείας ομάδας στα πρωταθλήματα, ξεκίνησαν οι βραβεύσεις με τις παίκτριες που απαρτίζουν το φετινό ρόστερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αναμνηστικές τους πλακέτες των κοριτσιών ήταν προσφορά των Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια, μετά από πρωτοβουλία του Μεσολογγίτη υπαλλήλου Κοντογεώργου Λεωνίδα.

Πέραν των βραβεύσεων των παικτριών που πραγματοποίησαν οι Καπλανίδης Κ.(ΕΠΣΑ), Βλασόπουλος Β. (βετεράνος τερματοφύλακας), Δελαπόρτας Ιωάννης (υπεύθυνος της ομάδας Blue Rebels), Τσαντόπουλος Χρ. (εκ των χορηγών του αθλητικού υλικού), Λινάρδος Δημήτρης (πρώην αθλητής στίβου) στην συνέχεια το Μεσολόγγι 2008 βράβευσε τις δύο διεθνείς παίκτριες της ομάδας Μαρία Καπνίση (Νεανίδων) και Ρούλα Πούλιου (Κορασίδων). 

Επίσης βραβεύτηκε για την προσφορά της στην ομάδα η διαιτητής Μαρκουτσά Κων/να, που τα δύο τελευταία χρόνια είναι διαιτητής.

Στην συνέχεια βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν παράγοντας της Αναγέννησης Θέρμου, Κώστας Μαραγιάννης, ο οποίος παρέλαβε το αναμνηστικό του από τον ταμία της ΕΠΣΑ Χρ. Κόρρα. Επίσης, βραβεύτηκε για την προσφορά του στην κοινωνία και στον αθλητισμό ο πρόεδρος της ΑΕΜ Θεμ. Μούρκας. 

Η επόμενη βράβευση αφορούσε τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Αλικυρναϊκού Βαγ. Καρακώστα για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων διαμένει στην Σαντορίνη.

Συγκίνηση σκόρπισε η επόμενη ειδική βράβευση αφού αφορούσε εναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο γήπεδο Χρυσοβεργίου σε αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος. Πρόκειται για τον αείμνηστο παράγοντα Γιώργο Παπαχαραλάμπους από τις Παπαδάτες και το βραβείο παρέλαβε ο γιος του Χρήστος από τον Γ.Γ. της ΕΠΣΑ Λαυράνο Θαν.

Επόμενη βράβευση για τον μοναδικό παράγοντα που διετέλεσε στις δύο ομάδες του νομού μας Παναιτωλικό και ΑΕΜ, Γιάννη Οικονόμου, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Εν συνεχεία, βραβεύθηκε ο Μίμης Δενδρινός για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο οποίος παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε από τον βετεράνο τερματοφύλακα Ανδρέα Ζουμπέκη.

Άλλη μια μεγάλη βράβευση, αφού το ονομά του έγινε γνωστό και εκτός Ελλάδας, αφορούσε τον βετεράνο διεθνή διαιτητή Γιώργο Τάπραντζη. Πήρε δε την αναμνηστική πλακέτα από τον κορυφαίο Έλληνα διαιτητή Βασίλη Νικάκη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον Μεσολογγίτη φίλαθλο Κιτσινέλη Μιχάλη που απο την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της γυναικείας ομάδας στηρίζει την προσπάθεια αυτή.

Στη συνέχεια, τη «σκυτάλη» πήρε ο dj Γιώργος ο οποίος φρόντισε με πολύ κέφι, χορό και μουσική, να περάσουν όλοι μια μοναδική βραδιά

Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί δημόσια τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τον 1ο ετήσιο χορό του συλλόγου, συμβάλλοντας έτσι στο να πραγματοποιηθεί ένα γνήσιο γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες!

Τέλος, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους χορηγούς του συλλόγου, τα καταστήματα, τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής του Νομού Αιτ/νιας που προσέφεραν απλόχερα τα δώρα τους για την πλούσια λαχειοφόρο αγορά.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!