Loading...

Η Ηρώ Ζαβογιάννη από την Αμφιλοχία στο γραφείο του Γιάννη Δραγασάκη


Μοιραστείτε το άρθρο...

Αρκετά δραστήρια η 33χρονη που ανέλαβε θέση-κλειδί στην κυβέρνηση…

Ακόμη μια νεαρή κυρία μπήκε στα… βαθιά του ΣΥΡΙΖΑ με την Ηρώ Ζαβογιάννη να παίρνει τη θέση της διευθύντριας του πολιτικού γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη.

Η κυρία Ζαβογιάννη αν και γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Αμφιλοχία, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Αθήνα και την Αγγλία.

Υπήρξε υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, ενώ ήταν επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κυριακάκη.

Μάλιστα, μαζί με την Έφη Αχτσιόγλου (Υπουργός Εργασίας) και την Κατερίνα Νοτοπούλου (διευθύντρια Πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσ/κη) θεωρείται από τις πιο δυνατές νεαρές πολιτεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ αφού διαθέτει “πλούσιο” βιογραφικό και σπουδαίες ικανότητες.

Παρεμπιπτόντως, εκτός από το πτυχίο που διαθέτει από το Πολιτικό της Νομικής Αθηνών, διαθέτει μεταπτυχιακό στα «Ανθρώπινα Δικαιώματα» από το Πανεπιστήμιο του Κέντ, μεταπτυχιακό στην «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στη «Διεθνή Ιατρική: Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» από το ίδιο πανεπιστημιακό ίδρυμα.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!