Loading...

Τιμητική διάκριση καλύτερης γυναικείας ερµηνείας για την Ιωάννα Τρικενέ!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μια εξαίρετη επιτυχία σημείωσε η ηθοποιός από το Μεσολόγγι στο 39ου Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στη Δράμα!

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τρικενέ είναι ηθοποιός, κατάγεται από το Μεσολόγγι και τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο γυναικείας ερμηνείας, για το ρόλο της στην ταινία «Μάγδα» του Δημήτρη Ζούρα.

Η γλυκύτητα και η εκφραστικότητα της Ιωάννας, σε συνδυασμό με τις γνώσεις υποκριτικής που απέκτησε κατά τη φοίτησή της στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, της χάρισαν αυτό το τόσο πολύτιμο βραβείο στην αρχή της καριέρας της.

magda02

Η ταινία

Η Μάγδα έχει πολλούς φίλους. Της αρέσει να χορεύει με τα περιστέρια, να παίζει με την αγαπημένη της κούκλα και να είναι με τη μαμά της που την αγαπάει πολύ. Σε ηλικία 30 ετών προσπαθεί να κάνει ένα βήμα προς τα έξω, δηλαδή να ενηλικιωθεί γεγονός που θα έχει και κάποιες συνέπειες.

Το τρέιλερ

O σκηνοθέτης

Ο Δημήτρης Ζούρας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Σπούδασε σκηνοθεσία στη σχολή Σταυράκου και η «Μάγδα» είναι η πτυχιακή και η πρώτη του ταινία. Ηταν βοηθός παραγωγής στην ταινία του Δημήτρη Μπαβέλλα «Runaway Day» (2013) και γ’ βοηθός σκηνοθέτη στο «Interruption» του Γιώργου Ζώη (2016). Τώρα δουλεύει στην Athens Casting.

magda04





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!