Loading...

Η συγκλονιστική φωτογραφία από το Αιτωλικό του Βασίλη Αρτίκου!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μια εκπληκτική οπτική από την καθημερινότητα του «θαλασσοδαρμένου» Αιτωλικού…

Ακόμη μια εξαιρετική έμπνευση μοιράστηκε μαζί μας ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης-φωτογράφος, Βασίλης Αρτίκος, ο οποίος γεννήθηκε το 1958 στην Αιτωλοακαρνανία και το χωριό Γαβαλού.

Αυτή τη φορά, ο λάτρης της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού, αποθανάτισε με τον δικό του μαγικό τρόπο μια γιαγιά από το δικό μας νησί, που κρατά ένα αρκετά ικανοποιητικό αλίευμα λίγο πριν το ταψί…

Μέσα από αυτές τις εικόνες, ο κ. Αρτίκος αποτυπώνει την αλληλένδετη σχέση των νοικοκυριών του Αιτωλικού με την αλιεία, καθώς και την ενσυναίσθηση των νησιωτών για τα θεία δώρα της λιμνοθάλασσας.

Μάλιστα, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος έγραψε για τις φωτογραφίες: «Πρωινά παιχνίδια. Πάντα είχα απωθημένο να γίνω ένας μικρός Caravaggio» και «Λίγη στοργή πριν το ταψί».

14581476_10154251570749681_711602071967798103_n





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!