Loading...

“Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Αναπτυξιακή Έκθεση στο Μεσολόγγι”


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με αθρόα συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο βράδυ της Δευτέρας (11/7) η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου Μεσολογγίου, η οποία είχε ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Χιλιάδες επισκέπτες ξεναγήθηκαν στα 137 περίπτερα εκθετών από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στη διοργάνωση, η οποία περιελάμβανε επίσης συνοδευτικές εκδηλώσεις, όπως συναυλία, ενημερωτικές ημερίδες, θεατρική παράσταση και παραδοσιακά χορευτικά τμήματα.

 

Επίσης, στην έκθεση συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι επιμελητηρίων και αναπτυξιακών εταιρειών της Ιταλίας με αντικείμενο την προώθηση της οικονομίας που προέρχεται από τη θάλασσα.

Η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων έληξε το βράδυ της Δευτέρας με θεατρική παράσταση στο θέατρο του Λιμανιού Μεσολογγίου, όπου στο πλαίσιό της, έγινε βράβευση τριών επιχειρηματιών του Μεσολογγίου, οι οποίοι έχουν λάβει διεθνείς διακρίσεις.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!